The Tea Party: Invitatie in forma de biscuit !

Atunci cand vrei sa dai o petrecere tematica de neuitat si ai pus toate micile detalii cap la cap, apare momentul pentru invitatia din acelasi set. Fie folosind o hartie care imita textura unui biscuit crocant, design unic, culoare potrivita si text personalizabil // fie pe o hartie ce contine marunte frunze de menta, cimbrisor, inflorescente micute de galbenele: cu astfel de invitatii petrecerea va fi un succes !

Invitatia din imagine, in forma de biscuit este formata din mai multe straturi, fiecare reprezentand un cartonas cu o anume informatie: reprezentarea hartii locului unde se da petrecerea // numele persoanei care te invita si numarul de telefon // un desen dragut // un card plantabil // o poezie // o fotografie cu cei dragi … pana la urma orice iti trece prin minte.

Cu cat sunt mai multe cartonase, cu atat invitatia este mai impresionanta. (Toate aceste detalii reprezinta un fel de ”continut” al biscuitului: informatii printate pe hartie manuala alba pufoasa, cu un gramaj mai mare. Pentru “biscuitii bruni” am folosit hartia manuala cu textura mai aspra).

Veti gasi fotografiile cu invitatiile pentru botezul lui Luca : aici.

Invitatii personalizate

Would you like to comment?

Leave a Reply