Invitatia de nunta – o carte de povesti – Irina si Mihai

Colectia de carti cu basme cu printi si printese se completeaza frumos cu aceasta invitatie speciala, fiecare personalizata cu numele celor dragi, realizata din hartie manuala, cu o ilustratie facuta la comanda si cu un sigiliu cu monograma elegant!
Cu o forma foarte prietenoasa, patrata, aceasta invitatie este croita pe principiul unei carticele de povesti: se deschide asemenea unei porti de castel ce dezvaluie la interior o gradina a iubirii, unde siluetele mirilor sunt desenate fidel, intr-o postura romantica si jucausa. Ilustratia este realizata in tehnica traditionala, cu tuse vesele de acuarela si accente in penita, urmarind artistic ideile Irinei. Pe langa pictura am folosit si elemente decorative fine, vintage, cu linii fluide si culori calde, totul pentru a intregi atmosfera de poveste.

Cartonul alb, in dublu strat, cu textura unica, pe care este imprimata aceasta invitatie si hartia din care sunt realizate plicurile – cu fire subtiri de iarba verde si bogata in petale de flori galbene – sunt doua tipuri de hartie manuala realizate in atelierul G+M la comanda, special pentru acest eveniment. Alaturand aceste doua tipuri de hartie am reusit sa surprindem un contrast placut de culoare, compozitie si senzatii, totul potrivit unei nunti moderne si indraznete cu farmec “FairyTale”.

Sigiliul rosu de ceara, ce poarta monograma I&M incheie frumos decorul de poveste, el reprezentand inca un detaliu pretios al acestei invitatii.

 

Invitatii de poveste

Plicuri cu petale de flori

Invitatie vintage cu monograma

Invitatie pictata

Invitatie moderna si jucausa

Invitatie de basm

Invitatii retro cu desen personalizat

Would you like to comment?

Leave a Reply